Aktuelt

Her kan du følge med for nyheter, siste nytt fra studenter, tidligere studenter og gode tips og råd fra Høyskolen. Finn frem til de kategoriene du er nysgjerrig på.

Les studenthistoriene til eksisterende og tidligere studenter. Få med deg tips og råd for studenter, siste nytt i studentnytt.

Nysgjerrig på livet som nettstudent? Bli inspirert av studentenes egne erfaringer på internships og utveksling.

Ønsker du å lese historier fra et spesifikt fagområdene kan du se på aktuelt innen psykologi, digital markedsføringmedisin og helse, eller ernæring eller statsvitenskap og internasjonale relasjoner.

Lyst å dele din historie? Vi tar gjerne i mot tips om saker/studenthistorier - send til nettside@bhioslo.no.

Publisert i av Torsdag 2. januar, 2020 - 15:18 | sist oppdatert Tirsdag 8. juni, 2021 - 15:22