Studier i utlandet

Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – på kjøpet får du opplevelser for livet, møte med en annen kultur, muligheter til å bli kjent med studenter fra hele verden og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Bjørnes Høyskole samarbeider med universiteter i mange land, og vi hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Gjennom oss kan du bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utandet. Andre foregår i sin helhet i et annet land, og vi hjelper deg med søknader og opptaksprøver. Detaljer får du på sidene for hvert studium. Vi tilbyr også intensivkurs som forberedelse før opptaksprøvene til Sentral Europa.

Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling i løpet av et studium du tar her i Norge.

Har du spørsmål eller trenger tips og råd? Book tid for en prat med en av våre studierådgivere!