Utveksling – ta et semester i utlandet

I løpet av bachelorgraden ved Bjørknes Høyskole kan du ta et semester på utveksling ved en annen utdanningsinstitusjon. Velg mellom våre samarbeidsuniversiteter eller finn ditt drømmesemester på egen hånd.

På femte semester i bachelorprogrammene er det lagt opp til 30 studiepoeng valgfrie emner. Det gjør det lettere for deg som ønsker å ta et semester ved en annen utdanningsinstitusjon enn Bjørknes Høyskole.

Hvor kan du dra og hva bistår vi med?

1. Universiteter vi samarbeider med: Vi hjelper i søknadsprosessen og sender inn søknad for deg

2. Andre universiteter: Du finner universitet og søker selv.

Vi samarbeider med følgende universiteter:

Australia
University of New South Wales, Sydney
University of Queensland, Brisbane
Edith Cowan University, Perth
Curtin University, Perth
Swinburne University of Technology, Melbourne
University of Wollongong, Wollongong
Murdoch University, Perth

University of Denver, Colorado
Pacific Lutheran University, Tacoma i Washington
University of Florida

Sør-Afrika
Stellenbosch University, Stellenbosch

England
University of Chichester, West Sussex

Mer informasjon?

Student ved Bjørknes Høyskole? Da tar du kontakt med en studentrådgiver gjennom Mine Saker i Qybele, under fanen Utveksling.

Ikke student enda? Da bestiller du veiledning, og får informajson om utveksling og alt det du måtte lure på.

• C i snitt fra bachelorgraden så langt
  • Fullført minimum 90 studiepoeng på søknadstidspunktet
  • 4 eller bedre i engelsk fra vgs (eventuelt engelsktest)

• Gi oss en oversikt over hvor du vil reise
  • Skrive et motivasjonsbrev på en side på engelsk (litt om deg selv og hvorfor du ønsker å reise)

Vi vil deretter vurdere søknaden din og gi deg tilbakemelding.

• Innen 28.februar (for høstsemesteret) og 30.september (for vårsemesteret) må vi ha mottatt vitnemål fra din videregående skole på norsk og engelsk.