Søke studier på Bjørknes Høyskole

Velkommen som søker på studier hos Bjørknes Høyskole. Det er helt uforpliktende å søke høyere utdanning hos oss.

Du kan allerede nå søke på nettstudier med oppstart våren 2022!

I tillegg er det fortsatt mulig å søke på følgende studier med oppstart høsten 2021:

Bachelor i digital markedsføring og ledelse – nettstudium
Bachelor i økonomi og administrasjon – nettstudium
Årsstudium i digital markedsføring – nettstudium
Årsstudium i økonomi og administrasjon – nettstudium
Årsstudium i medisin grunnfag – nettstudium
Halvårsenhet i kosthold og ernæring for barn – nettstudium
Halvårsenhet i kosthold og ernæring for eldre – nettstudium
Halvårsenhet i medisinsk grunnstudium – nettstudium
Halvårsstudium i grunnleggende ernæring – nettstudium

Opptakskrav: Generell studiekompetanse eller tilsvarende gjør deg kvalifisert til å søke på alle åpne studieprogram. Master i psykologi, medisin 1+5 og fysioterapi har spesielle opptakskrav.

Opptaksprøver til Sentral-Europa har eget skjema. Alle studieprogrammene er godkjent av lånekassen. Se årets studieavgifter.

Slik søker du:

1. Velg studieprogram, velg mellom heltid og deltid, og deretter sted. Klikk deg videre til min-søknad.
  2. Omprioriter valgene om ønskelig. Fyll inn all informasjon om deg, legg ved dokumentasjon - eller ettersend vedleggene når det er klart.