Hopp over Faktafelt med bilde

HVA ER NETTSTUDIER?

Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag.

Undervisningen skjer i Qybele, vår e-læringsportal. Der finner du ulike digitale læringsmidler som gjør det enkelt for deg å få inn kunnskapen på en god pedagogisk  og variert måte. Undervisningen kan bestå av filmer, podcaster, multiple choiceoppgaver, kurssløyfer, og digitale klasserom.  I tillegg kommuniserer du med din egen nettlærer og medstudenter, direkte eller i det digitale klasserommet. Du er med andre ord ikke alene selv om du er nettstudent.

FAKTA:

• Bachelor, årstudier og kortere studier
  • Mange ulike enkeltemner
  • Noen studieprogram inneholder obligatoriske og frivillige samlinger i Oslo
  • Fulltid/deltid
  • Opptakskrav: GENS
  • Rullerende opptak hele året
  • Ingen søknadsfrist
  • Godkjent av Lånekassen
Hopp over grått felt nederst

Hvorfor studere på nett?

Nettstudier muliggjør studier selv om du ikke kan følge faste forelesninger i Oslo. Du bestemmer tempoet selv og får tett oppfølging av din egen nettlærer. Fleksibiliteten gjør at du kan sjonglere jobb, familie, reise og livet generelt ved siden av studiene. Etter at du har fullført og bestått dine studier hos oss får du selvsagt et vitnemål på fullført grad, akkurat som du ville fått om du var stedlig student i Oslo.

Hvilken hjelp får du som nettstudent?

•  Studieteknikkurs
  • Introkurs til e-læringsplattformen Qybele
  • Egen nettlærer du kan spørre om alt som handler om det faglige
  • Hjelp og veiledning til alt det praktiske fra studieadministrasjonen
  • Karriereveileder
  • Tilgang til alle våre fasiliteter som lesesal, grupperom, bibliotek og kantine.
  • Invitasjon til obligatoriske og frivillige samlinger, arrangementer og forelesninger i Oslo
  • Vitnemål når du har fullført og bestått studiene dine.

Nett eller sted?

Nettstudier og stedlige studier vil gi akkurat den samme kunnskapen og akkurat den samme dokumentasjonen på at du har fullført og bestått. Det vil si at en bachelorgrad tatt på nett, vil gi det samme vitnemålet som en bachelorgrad tatt stedlig på høyskolen. Det vil ikke stå på vitnemålet at du har vært nettstudent.