Hopp over Faktafelt med bilde

HVA ER NETTSTUDIER?

Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Nettstudier passer for deg som ønsker en mer fleksibel studiehverdag.

Undervisningen skjer i Qybele, vår e-læringsportal. Vi har flere digitale læringsmidler som gjør det enkelt for deg å få inn kunnskapen på en god og pedagogisk måte. Undervisningen består av filmer, podcaster, multiple choiceoppgaver, kurssløyfer, og digitale klasserom.  I tillegg kommuniserer du med nettlærer, veileder og medstudenter, bla. i det digitale klasserommet.

FAKTA:

• Bachelor, årstudier og kortere studier
  • Fulltid/deltid
  • Opptakskrav: GENS
  • Rullerende opptak hele året
  • Ingen søknadsfrist
  • Godkjent av Lånekassen
Hopp over grått felt nederst

Hvorfor studere på nett?

Nettstudier muliggjør studier i en hektisk hverdag. Du setter tempoet selv og vil få tett oppfølging av egen nettlærer og veileder. Vi gir deg fleksibilitet, slik at du kan sjonglere jobb, familie, hobbyer, reise og livet generelt. Etter at du har fullført og bestått dine studier hos oss får du selvsagt et vitnemål på fullført grad.

Hvilken hjelp får du som nettstudent?

• Gratis studieteknikkurs
  • Egen nettlærer du kan spørre om alt som handler om det faglige
  • Egen veileder som hjelper deg med alt som handler om det praktiske
  • Karriereveileder
  • Tilgang til alle våre fasiliteter som lesesal, grupperom, bibliotek, kantine.
  • Vitnemål når du har fullført og bestått studiene dine.

Nett eller sted?

Nettstudier og stedlige studier vil gi akkurat den samme kunnskapen og akkurat de samme papirene. Det vil si at en bachelorgrad tatt på nett, vil gi det samme vitnemålet som en bachelorgrad tatt stedlig på høyskolen. Det vil ikke stå på vitnemålet at du har vært nettstudent.

Personvern