Fadderuka lages av og for studenter ved Bjørknes Høyskole. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Oppdatert: 26.08.2020

Vær oppmerksom på at vi til en hver tid vil oppdatere oss i henhold til FHI’s retningslinjer for smittevern, og derfor kan det skje endringer underveis i programmet som er satt!

Fadderprogrammet

Fadderuken holdes i uke 36 (tirsdag 1.- søndag 6. september) med forbehold om endringer i forbindelse med Covid-19 og smittevern.

Selv om vi er i en litt annerledes tid, jobber fadderstyret med å skape et godt program for å få de nye studentene inn med en bra start på studieløpet sitt! Smittereglene er viktige å følge, og derfor vil faddeuken være i henhold til disse. Faddergruppene vil være på maksimalt 20 stykker inkludert faddere

Følg fadderuka på facebook

Programmet for 2020 med forbehold om endringer grunnet smittevern:

Tirsdag 1.sept – “Hagefest” og første møte med faddergruppen din – denne dagen vil du få informasjon om  hvilken faddergruppe du er på, og du må registrere deg. Faddergruppen får utdelt griller, pølser og noe snacks for å bli bedre kjent.

Onsdag 2. sept – Parkdag med “Bjørknes lekene”. Ulike aktiviteter vil foregå i en park hvor faddergruppene konkurrerer med hverandre i forskjellige leker! Det vil selvfølgelig kåres vinner og premier vil utdeles.

Torsdag 3. og fredag 4. sept – Faddernes dager! Her er det fadderne som styrer showet og lager noen bra dager for fadderbarna sine.

Lørdag 5. sept – Båtfest! Båtturen deles opp puljevis for å holde smittevern. NB: Vær oppmerksom på at båtturen kan bli avlyst.

Søndag 6. sept – Chilledag. Den siste dagen av fadderuken samles vi til piknik i en park om det er meldt fint vær. Muligheten for å mimre til uken som har gått og ta en pust i bakken før studiene starter for fullt.

Bli fadder!

Ønsker du som allerede er student på Bjørknes Høyskole å være fadder? Meld deg inn i facebookgruppen “BHfadder 2020 – for faddere”. Her vil det bli lagt ut nyttig informasjon om hvordan ting blir fremover. Håper å få flest mulig til å være faddere!

“Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder” eller søke opp @bhfadder på instagram. Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat, legg oss til på @fadderbhioslo da vel!”

Fadder

Fadderstyret består i 2020 av