Fadderuka lages av og for studenter ved Bjørknes Høyskole. Uka vil bestod av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Om fadderuka

Fadderuka er en viktig uke når du er ny student. Her har du muligheter til å knytte kontakter, både med de du skal gå i klassen med, men også de som går året over deg og studenter på andre studieprogram!

Følg fadderuka på facebook

Fadderprogrammet

Fadderuken holdes i uke 36!

Selv om vi er i en litt annerledes tid, jobber fadderstyret med å skape et godt program for å få de nye studentene inn med en bra start på studieløpet sitt! Smittereglene er viktige å følge, og derfor må vi se hva programmet blir, når vi nærmer oss studiestart 2020!

Programmet for 2020 kommer nærmere studiestart, men så langt kan vi si at det blir både BÅTTUR, “Olympiske Leker”, konkurranser og mange muligheter for å bli kjent med dine nye medstudenter!

Bli fadder!

Ønsker du som allerede er student på Bjørknes Høyskole å være fadder? Meld deg inn i facebookgruppen “BHfadder 2020 – for faddere”. Her vil det bli lagt ut nyttig informasjon om hvordan ting blir fremover. Håper å få flest mulig til å være faddere!

Billettsalg

Informasjon om priser og betaling kommer nærmere studiestart! Men det vil sannsynligvis foregå over Vipps eller andre nettbaserte tjenester for å følge smittereglene så god vi kan!

“Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder” eller søke opp @bhfadder på instagram. Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat, legg oss til på @fadderbhioslo da vel!”

Fadder

Fadderstyret består i 2020 av