Fadderstyret 2020

Fadderuka 2021

Fadderuka lages av og for studenter ved Bjørknes Høyskole. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Oppdatert: 24.11.2020

Følg fadderuka på facebook

Bli med i fadderstyret 2021!

Har du lyst til å bidra til å lage en knakende god fadderuke for studentene som starter til høsten 2021? Da må du følge med!

Fadderstyret 2020 forlater ikke skuta før den er gitt over til neste års styre. De vil sende ut informasjon om hvordan å søke om å delta i styret i løpet av januar!

Har du noen spørsmål om å sitte i fadderstyret? Da er det bare å sende en mail til fadderstyret på bhfadder@gmail.com eller kontakt dem på facebook-gruppen "Fadderuka BHiOslo #BHfadder" så svarer de deg der!

Bli fadder!

Ønsker du som allerede er student på Bjørknes Høyskole å være fadder? Informasjon kommer når nytt styre er satt, og planene klargjøres!

Gleder du deg til å starte på studier og delta på fadderuken?

Se hva programmet var sist studiestart ved å trykke på nedtrekksmenyen under her!

“Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder” eller søke opp @bhfadder på instagram. Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat, legg oss til på @fadderbhioslo da vel!”

Fadderstyret består i 2020 av

Adrian Bekkevold (psykologi)
Marcus Olsen (psykologi)
Aslak Jølstad (psykologi)
Idun Jacobsen (psykologi)
Kristoffer Land (psykologi)

BHfadder

Fadderprogrammet for studiestart 2020

Fadderuken holdes i uke 36 (tirsdag 1.- søndag 6. september) med forbehold om endringer i forbindelse med Covid-19 og smittevern.

Selv om vi er i en litt annerledes tid, jobber fadderstyret med å skape et godt program for å få de nye studentene inn med en bra start på studieløpet sitt! Smittereglene er viktige å følge, og derfor vil faddeuken være i henhold til disse. Faddergruppene vil være på maksimalt 20 stykker inkludert faddere

Vær oppmerksom på at vi til en hver tid vil oppdatere oss i henhold til FHI’s retningslinjer for smittevern, og derfor kan det skje endringer underveis i programmet som er satt!

Programmet for 2020 med forbehold om endringer grunnet smittevern:

Tirsdag 1. september
“Hagefest” og første møte med faddergruppen din – denne dagen vil du få informasjon om  hvilken faddergruppe du er på, og du må registrere deg. Faddergruppen får utdelt griller, pølser og noe snacks for å bli bedre kjent.

Onsdag 2. september
Parkdag med “Bjørknes lekene”. Ulike aktiviteter vil foregå i en park hvor faddergruppene konkurrerer med hverandre i forskjellige leker! Det vil selvfølgelig kåres vinner og premier vil utdeles.

Torsdag 3. og fredag 4. september
Faddernes dager! Her er det fadderne som styrer showet og lager noen bra dager for fadderbarna sine.

Lørdag 5. september
Båtfest! Båtturen deles opp puljevis for å holde smittevern.
NB: Vær oppmerksom på at båtturen kan bli avlyst.

Søndag 6. september
Chilledag. Den siste dagen av fadderuken samles vi til piknik i en park om det er meldt fint vær. Muligheten for å mimre til uken som har gått og ta en pust i bakken før studiene starter for fullt.