fadderstyret BH 2021

Fadderuka 2021

Fadderuka lages av og for studenter ved Bjørknes Høyskole. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten.

Se program for fadderuka

Følg fadderuka på facebook

Om fadderuka

Når: 31. august - 5. september, 2021.
Hvor: På campus, og rundt i Oslo.
Påmelding: Fadderstyret selger billetter mandag 16. august og man-fred 23.-27. august, fra kl 11-16. Du finner dem på Loftet på høyskolen.

Bli fadder!

Ønsker du som allerede er student på Bjørknes Høyskole å være fadder? Bli med på en sosial uke, få nye bekjentskap og vær med å skape gode minner for førsteårsstudentene.

Hvis du vil være fadder, send en mail til fadder@bhioslo.no

Følg oss i sosiale medier

Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder”, @BHfadder på instagram eller sende en mail på fadder@bhioslo.no.

Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat - legg oss til på @fadderbhioslo, da vel.

Fadderstyret 2021
Benjamin Vhilje Olaisen
Simon Zarif
Johanne Lindhjem
Andrine S. Sivertsen
Yara Ligaard

Fadderstyret selger billetter på følgende tidspunkt:

• mandag 16. august fra kl 11-16
  • man-fred 23.-27. august fra kl 11-16

Du finner dem på Loftet på Bjørknes Høyskole.

Å være med på fadderuka vil koste en liten sum for å dekke aktivitetene:

• 350 kr med båttur
  • 200 kr uten båttur

Nei, du bestemmer helt selv hvilken aktiviteter du vil være med på og ikke.

Ja!! Det kommer til å bli en veldig opplevelsesrik uke - og vi ønsker deg hjertelig velkommen. Send oss noen linjer om deg med kontaktinfo til fadder@bhioslo.no.

<3