Informasjon om koronaviruset (covid-19)

Publisert i Nyheter av Høyskolen Mandag 6. januar, 2020 - 19:13 | sist oppdatert Torsdag 4. mars, 2021 - 18:39

Oppdatert 17. februar, 2021

Høyskolens lokaler åpner 19. februar. Fortsatt digital undervisning.

Fra og med fredag 19/2 kl. 09.00 vil Høyskolens lokaler være åpne for studentene våre.

I helgene er det grupperommene i underetasjen som er tilgjengelig for studentene hele døgnet.

Munnbind når man beveger seg i lokalet

Alle som skal oppholde seg på høyskolen må følge smittevernreglene som anvist i lokalene, i tillegg skal det brukes munnbind når man forlater plassen eller går rundt i lokalet. Se generelle smittevernregler her.

All undervisning blir fortsatt digital og det er hjemmekontor for alle ansatte

De ansatte har fortsatt påbud om hjemmekontor men er selvsagt fortsatt tilgjengelig digitalt, mens resepsjonen blir bemannet fra 0900 – 1530 i hverdagene.

Er du student hos oss får du nærmere beskjed om hva situasjonen betyr for undervisningen på ditt studieprogram. Har du spørsmål som gjelder ditt studieprogram så kontakter du emneansvarlig/nettlærer eller skriver i «Mine Saker» i Qybele⁠.

Vi oppdaterer dere så fort vi får mer informasjon fra Kunnskapsdepartementet.

Bjørknes Høyskole er fortsatt tilgjengelig som vanlig i alle digitale kanaler. Du kan nå oss gjennom Qybele, på mail hei@bhioslo.no
på telefon(+47) 23 23 38 20 og på chat på: www.bhioslo.no

Beredskap

Høyskolen har nedsatt en beredskapsgruppe som følger utviklingen nøye. Vi rådgir studenter og ansatte, og gjør tiltak ved eventuell karantene av studenter og/eller ansatte og ved smitte.

Beredskapsgruppen har også iverksatt forebyggende hygienetiltak og ekstra rengjøring ved alle våre skoler. Informasjon om hvordan man kan forebygge smitte er hengt opp i alle fellesområder, og sensitive områder som dørhåndtak og heiser blir vasket oftere.

Vi oppfordrer alle studenter til å til enhver tid følge de rådene som blir gitt av Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende forebyggende tiltak.

Øvrig kontaktinformasjon

Studenter eller ansatte som er bekymret og trenger noen å snakke med:
    Kontakt oss på: chat på websiden // hei@bhioslo.no // (+47) 23 23 38 20

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefon for å avlaste medisinsk nødtelefon og andre deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015 (nasjonal koronatelefon).

Samtidig ber Helsedirektoratet folk om å lese informasjon på nett før de ringer. Folk som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten på 116117.

Det er viktig at folk som tror de kan være smittet, ikke møter opp hos legen, eller på legevakten, men blir hjemme og tar kontakt på telefon.

Pass på hverandre og dere selv så kommer vi oss gjennom dette.