Jeg er psykologistudent ved Bjørknes Høyskole og jeg stortrives. Jeg begynte å studere psykologi fordi jeg interesserer meg i menneskers atferd og fordi det er et studium som er relevant for nesten alle yrker. Nå har jeg gått her ett halvt år og høyskolen har mer enn levd opp til forventningene. Forelesningene er spennende og foreleserne er så flinke at jeg gleder meg til hver forelesning. Man får en følelse av at høyskolen virkelig ønsker at en skal lykkes. Bjørknes Høyskole er liten, noe som er en bra ting fordi det gir en helt annen følelse av samhold. Høyskolen arrangerer og oppmuntrer i stor grad til sosiale sammenkomster blant studentene, som til og med de ansatte kan delta på. Fadderuke, fotballcup og Halloween-quiz er blant ting som har blitt arrangert med stor suksess. Skolen ønsker også å involvere alle studenter. Derfor er jeg selv blitt med i sosialkomiteen, mens andre er medlem av studentråd og studentavis.