10. oktober hvert år er det duket for Verdensdagen for psykisk helse! Med nytt tema hvert år er den psykiske helsen et viktig tema som vi ønsker å belyse med forskjellige aktiviteter på Bjørknes Høyskole!

Tema for 2020: Spør mer!

Beskrivelse av årets tema finner du her!

Aktiviteter for uken ved Bjørknes Høyskole:

Mandag 5. oktober

Podcast – spesialepisode for Verdensdagen for Psykisk helse, med Silje Berg og Mette Espe Myrmæl

I samarbeid med flere andre fagpersoner på psykologiavdelingen har Silje og Mette en podcast som heter “Psykt interessant” som du også kan se flere episoder av her! – I denne spesialepisoden vil det være fokus på “Spør mer” innenfor den psykiske helsen! Se episoden her:

Tirsdag 6. oktober

Boller og kaffe kl. 09:00 i klasserom og på Loftet

Kl. 09:00

Digital Yoga på Zoom med Yogainstruktøren Anna

Kl. 12:00-12:45
Fokus på å ta vare på seg selv og sin psykiske helse ved hjelp av Yoga og meditasjon!
Du kan delta ved å trykke her!

Onsdag 7. oktober

MidttimeTED med Silje Berg, psykolog og høyskolelektor

Kl. 12:00-12:20 på Loftet, Bjørknes Høyskole
Silje Berg skal ta opp temaet “Spør mer” på en 20 minutters session som vil foregå på Loftet. Denne MidttimeTED’en vil være fysisk på Loftet, og digitalt over stream på Bjørknes Høyskole sin facebookside.

Boller og kaffe kl. 10:00 i klasserom og på Loftet

Kl. 10:00

Torsdag 8. oktober

Boller og kaffe kl. 09:00 i klasserom og på Loftet

Kl. 09:00

Digital Yoga på Zoom med Yogainstruktøren Anna

Kl. 12:00-12:45
Du kan delta ved å trykke her!

Sirkeltrening ute med fysioterapaut Stian Walle Larsen

Kl. 15:00-15:45
Fokus på å sette din fysiske og psykiske helse på agendaen! Oppmøte vil være ved hovedinngangen til Bjørknes Høyskole.

Fredag 9. oktober

Webinar med Marit Zinöcker om kosthold og mental helse

Kl. 12:00-12:30

Marit er høyskolelektor og ernæringsbiolog og snakker i dette webinaret om sammenhengen mellom kosthold og mental helse, med fokus på hvordan det vi spiser kan påvirke depresjon.
Få med deg webinaret ved å trykke her!

Følg også med på instagram @bjorkneshoyskole gjennom hele uken for tips og råd!

#spørmer #verdensdagenforpsykiskhelse