Veldedighetkomiteen inviterer hvert år til vårens største studentdrevne veldedige arrangement i Oslo. Arrangementet er organisert av studenter på freds- og konfliktstudier og internasjonale studier i samarbeid med Flyktninghjelpen. De som bidrar ved å kjøpe billetter får et fantastisk show med kjente artister, dansere og stand up'ere. Billettinntektektene og alle andre inntekter går uavkortet til Flyktninghjelpen og de som trenger det mest.

Veldedighetskomiteen 2018

Komiteen startet allerede i september 2017 med planleggingen. “Vi jobber på spreng for å sette sammen underholdning for publikum i alle aldre. Med et overordnet ansvar for gallaen sørger vi for at kvelden blir et fyrverkeri, men uten god hjelp fra resten av studentene ved Bjørknes Høyskole ville det ikke vært mulig”, sier studentene som utgjør årets veldedighetskomitè.

Årets komité består av:

Leder: Michelle Nilsen
Bookingansvarlig: Mie Cappelen
Sponsoransvarlig: Ingeborg Elgheim
Økonomiansvarlig: Marie-Louise Jakobsen
Markedsansvarlig: Juliane Thon Grøneng
Markedsansvarlig: Nora Alette Sandberg
Logistikkansvarlig: Rodwal N Hadi

Flykningshjelpens arbeid for unge på flukt

En av Flykninghjelpens viktigste oppgaver er å sørge for a barn fortsetter å lære, selv i krisetider. Slik gir vi barn og unge på flukt hverdagen – og fremtidshåpet – tilbake.

”Det er de unge som skal skape fremtiden og gjøre verden til et bedre sted å leve”
–
Fridtjof Nansen, verdens første Høykommissær for flykning

At unge får mulighet til å gå på skole også under en krise, er med på å hjelpe dem til å overleve. De kommer seg på fote igjen og kan kjenne en form for stabilitet. På skolen er de beskyttet mot vold, mot å bli tvunget til barnearbeid eller prostitusjon, eller å bli tvangsrekruttert som barnesoldater.

Unge er av avgjørende betydning for fremtiden til lokalsamfunnene og Flyktninghjelpen har spesialisert seg på å bruke dem som en positiv ressurs. Vi hjelpe unge på flukt til å finne tilbake til utdanning og gir dem opplæring i entreprenørskap og yrkesfag slik at de kan utvikle selvstendighet og håp for fremtiden.

Veldedighetsgallaen ønsker å fremme dette viktige arbeidet Flykninghjelpen gjør. Derfor samler vi nok en gang inn penger til akkurat dette formålet. Pengene går til unge i samme fase av livet som studentene selv, sammen kan vi bidra til å gi unge på flukt bedre forutsetninger.

Bli med på årets Veldedighetsgalla

Den 25. April 2018 arrangeres Veldedighetsgallaen for åttende år på rad. Her vil kjente norske artister, stand-up komikere og andre profilerte personligheter delta. Og det beste av alt: alle pengene som samles inn går til Flykninghjelpens prosjekter for oppbygging av skoler og utdanning av unge på flukt.

Bli med oss på et fantastisk show – vær med å bidra til en lysere fremtid for unge i Syria!

#ungeforunge

Følg oss på sosiale medier

Facebook: Veldedighetsgallaen

Instagram: @veldedighetsgallaen