Har du lyst til å bidra til at det blir enda bedre studentmiljø på høyskolen? Sosialkomiteen trenger alltid flere på laget.

sosialkomiteen

Sosialkomiteen arrangerer studentfester, quizer, halloweenfest og mye mer og skal jobbe for at man blir kjent på tvers av studieretninger og klasser. Møt opp når de arrangerer noe, kom gjerne med ønsker og meld deg om du har noe du har lyst til å bidra med! En av de viktigste oppgavene til sosialkomiteen er fadderuka, og oppfordrer derfor alle studenter om å melde seg som faddere. Glem ikke å følg sosialkomiteen på facebook for å få med deg alle oppdateringer som skjer underveis!!

«Vi i Sosialkomiteen på Bjørknes Høyskole jobber for å få til forskjellige sosiale arrangementer på høyskolen, alt fra quizer til nyttårsfester. Vi håper at gjennom disse arrangementene kan vi bidra til at studentene blir bedre kjent, både med hverandre og med høyskolen. Vi tror og håper at å skape sosiale bånd på tvers av studielinjer og klasser vil bidra til et enda  bedre studentmiljø, og gjøre Bjørknes Høyskole til en høyskole som har det lille ekstra! Vi håper du vil være med å engasjere deg og ikke minst delta på arrangementene som sosialkomiteen drar i gang. Vi gleder oss til å treffe alle nye studenter gjennom fadderuka, velkommen til oss!»

Solveig Wold, leder av Sosialkomiteen 2014-15

Studentrådet ved Bjørknes Høyskole 2017 - Sosialkomiteen