Fadderuka lages av og for studenter ved Bjørknes Høyskole. Uka vil bestod av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Om fadderuka

Fadderuka er en viktig uke når du er ny student. Her har du muligheter til å knytte kontakter, både med de du skal gå i klassen med, men også de som går året over deg og studenter på andre studieprogram!

Følg fadderuka på facebook

Fadderprogrammet

Fadderuka holdes i uke 35! Programmet for 2019 kommer nærmere studiestart høsten 2019!

Billettsalg

Salget av billetter skjer via VIPPS på Loftet på Bjørknes Høyskole i studiestartsuka uke 34.

Pris for billetter 2019
Kommer her

“Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka INTRO”  eller søke opp @fadderukaintro på instagram. Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka INTRO på snapchat, legg oss til på @fadderukaintro da vel!”

Fadderstyret består i 2018 av
Dorsa Javeid (fred og konflikt)
Ifrah Osman (fred og konflikt)
Shna Latif (psykologi)