Fadderuka INTRO har i år et helt nytt konsept laget av og for studenter ved høyskolen. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Om fadderuka

Fadderuka er en viktig uke når du er ny student. Her har du muligheter til å knytte kontakter, både med de du skal gå i klassen med, men også de over deg, samt studenter på andre studieprogram!

Følg fadderuka INTRO på facebook

Om fadderprogrammet

Fadderstyret jobber med å ferdigstille programmet gjennom sommeren. Foreløbig vet vi at det varer fra og med tirsdag til og med  lørdag i uke 35. Det vil blant annet bli arrangert intro-lekene, temafester med mer. Det blir både dag- og kveldsarrangement, så hold av hele uka for å bli kjent med medstudentene dine og fadderne. Mer informasjon om programmet kommer.

Billettsalg

Salget av billetter vil skje på loftet (Bjørknes Høyskole) i studiestartsuka og i fadderuka (uke 34 og 35) Mandag 28.august selger fadderstyret billetter hele dagen.

«Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden «Fadderuka INTRO»  eller søke opp @fadderukaintro på instagram«

Fadderstyret består i år av
Kine Tillereggen (fred og konflikt)
Sofie Hjorthol (fred og konflikt)