Forbered deg til opptaksprøver

Før opptaksprøvene til universitetene i Sentral-Europa er det et behov for de fleste å forberede seg. Vi arrangerer digitale intensivkurs i biologi, kjemi og medisinsk fagterminologi og vi legger også ut tidligere opptaksprøver og emnelister fra de ulike universitetene her.

Intensivkurs

Meld deg på intensivkurs

Du kan melde deg på ett kurs i enten biologi, kjemi eller medisinsk fagterminologi, eller alle tre kursene.
Prisen er 3 500 kr pr. kurs eller 9 000 kr for pakke med alle tre.

Du får tilgang til kursmaterialet i to måneder innenfor fastsatte datoer, uavhengig om du har valgt ett eller tre kurs. Dette erstatter det 16-timers lange helgekurset.

Kursene består av en blanding av tekst, videoforelesninger, oppgaver og live-seminarer, i tillegg får du en god del øvingsmateriale til nedlastning. Kursene holdes på Bjørknes Høyskoles læringsplattform Qybele.

Intensivkurs er tidligere studenters beste tips for å forberede deg oppaksprøvene til medisinstudier, tannlegestudier og veterinærstudier i Sentral-Eruopa. Opptaksprøvene tester deg i biologi og kjemi, engelsk fagterminologi og fysikk og/eller matte (kun Tsjekkia).

Kurstidspunkter

Runde 2: 1. april – 1. juni 2021

Tidligere opptaksprøver og emnelister

Szeged University - tidligere opptaksprøver