Økonomi og markedsføring

Økonomi og markedsføring er to områder hvor det alltid trengs både arbeidskraft og oppdatert kompetanse. Studiene er allsidige og du kan velge mellom et mangfold av emner som spisser din kompetanse.

Søk studier

Alle studiene er godkjent av Lånekassen.

Har du generell studiekompetanse er du kvalifisert til å søke. Du kan også søke med 23/5-regelen eller realkompetanse.

Uavhengig om du velger å studere på nett eller studier i Oslo skal du oppleve et godt lærings- og studiemiljø. Du møter anerkjente, engasjerte og tilgjengelige forelesere.

Velger du å studere økonomi og administrasjon får du en flerfaglig utdanning som gir innsikt i områder som administrasjon og ledelse, organisasjonsliv, forretningsutvikling og økonomi.

Studiet passer bra for deg som er analytisk og som vil lære hvordan økonomi, data og tall former både samfunn, miljø og næringsliv.

En utdanning i digital markedsføring lærer deg metodene og verktøyene for å kunne kommunisere effektivt til markedet og oppnå lønnsomme resultater for bedriften og deres målgruppe.

Studiet er praktisk og yrkesrettet, og gir deg verktøy og ferdigheter som er etterspurt i næringslivet.

En høyskole hvor du både skal bli sett og hørt

På Bjørknes Høyskole har du mye fleksibilitet. Du kommer tett på engasjerte forelesere, hvor mange har relevant praktisk erfaring fra næringslivet.

Du kan delta i eller starte nye foreninger, bli med på fysiske og digitale arrangementer og du får tilgang på studie- og karriererådgivere som du kan bruke hele veien