Videreutdanning på nett

Norsk og internasjonalt arbeidsliv er i større endringer enn de fleste av oss noen gang har opplevd. Økende krav til omstillingsevne og kontinuerlig utvikling av kompetanse medfører økt behov for å utdanne seg underveis i arbeidslivet eller studere noe helt nytt.

Nettbasert videreutdanning gir deg oppdatert, praktisk og formell kompetanse og skal gir deg en fordel i arbeidsmarkedet, enten du ser deg rundt etter en ny arbeidsgiver, eller om du ønsker å vokse der du allerede jobber.

Utviklingen innen fagfelt som ernæring  og psykologi og også statsvitenskap og internasjonale relasjoner beveger seg raskt og oppdatert kunnskap er viktig og gir deg kompetanse som er verdifull på nær sagt alle arbeidsplasser.

Hvorfor ta videreutdanning på nett?

Nettstudier gir deg muligheten til å videreutdanne deg når du har tid. Bjørknes Høyskole har tilbudt nettstudier siden 2012 og har utviklet gode digitale verktøy og ressurser. Du får god faglig støtte, med egen nettlærer som gir deg individuelle tilbakemeldinger og det tilrettelegges for samarbeid mellom nettstudentene.

Oppstart på nettstudier er enten mellom 1. august -15. september eller mellom 15. desember-1. februar.

Andre ting du lurer på om nettstudier?

Nå gjør Lånekassen det enda lettere

Fra høsten 2020 tilbyr Lånekassen større fleksibilitet og bedre ordninger for voksne. Dette er gode nyheter for deg som ønsker å bygge på kompetansen. Det tidligere kravet om minst 50 prosent studiebelastning strykes, noe som innebærer at du kan få støtte selv om du skulle velge å studere 20, 30 eller 40 prosent.

Se vår høyskolelektor Mette fortelle litt om nettstudier på Bjørknes Høyskole: