Hopp til hovedinnhold
Nettstudier

Intensivkurs før opptaksprøver - Biologi

Opptaksprøvene til medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Sentral-Europa tar bl.a. utgangspunkt i biologi, og baserer seg ikke bare på pensum fra norsk videregående skole. Siden opptaksprøven foregår på engelsk, er det viktig at du ikke bare har forberedt deg på norsk.

Vi tilbyr dette kurset to ganger i løpet av våren. Velg mellom to runder:

Runde 1: 18. januar -18. mars
Runde 2:  30. mars - 1. juni 

Du kan også ta intensivkurs i kjemi , medisinsk fagterminologi eller velge pakken som inkluderer alle kursene. 

Dette blir et digitalt kurs som avholdes på vår læringsplattform Qybele. Du får tilgang til kurset i to måneder. Nettkurset består av en blanding av tekst, videoforelesninger, oppgaver og live-seminar.

Innhold og kursmateriell er på engelsk, mens undervisningen i hovedsak foregår på norsk.

Om biologikurset

Undervisningen gis av en lege som er utdannet i Ungarn. Kurset er ment som et oppfriskningskurs for de som har hatt biologi fra før. Kurset fokuserer på tidligere opptaksprøver, slik at du kan forberede deg best mulig.

Biologikurset omfatter følgende emner

  • focus on cell biology
  • mitosis and meiosis
  • the structure and function of all the organ systems in animals/humans
  • basic genetics

I løpet av kurset løser vi og diskuterer tidligere opptaksprøver. Samtidig får du tips om selvstudier og hvordan du skal løse selve opptaksprøvesituasjonen, som er ny for de fleste.

Det er verdt å merke seg at kurset ikke erstatter undervisning fra videregående, men er ment som en repetisjon av pensum samt noe nytt materiale.