Profesjon

Medisinstudier i Sentral-Europa

Vi samarbeider med universiteter i Ungarn, Tsjekkia, Slovakia og Polen og har hjulpet tusenvis av studenter å nå drømmen om medisin-, tannlege- og veterinærstudier i over 20 år. Det er mye å sette seg inn i når man skal søke studieplass i utlandet, vi hjelper til med hele den prosessen og er mellomleddet mellom søker og universitet. Det ligger mye trygghet i å forholde seg til erfarne norske studierådgivere som har sendt studenter til utlandet i en årrekke. Vi har alltid oppdatert informasjon og koordinerer alt som har med søknadsprosess å gjøre, slik at våre søkere kan bruke sin tid til å forberede seg godt til opptaksprøver og på sikt studier i Sentral Europa.

Medisinstudier 1+5

Bjørknes Høyskole tilbyr medisinutdanningen der det første året foregår i Oslo, etterfulgt av et sommerkurs og fem studieår i Sentral-Europa.