Nett

Få mer ut av nettstudiene

Fleksibiliten og muligheten til å studere når og hvor som helst trekkes ofte frem som den største styrken til nettstudier. Likevel er det en stor fordel å ha visse rutiner for å oppnå best mulig fremgang og resultater. Her går vi gjennom noen forslag til studietidspunkt- og rutiner, avhengig av din livssituasjon.

Hold hode og kropp i form med nettstudier

Å være nettstudent har en rekke fordeler. Fleksibiliteten i hverdagen og det store utvalget av studier er to av de viktigste grunnene til at nettstudier har hatt en stor vekst de siste årene. Noen bekymrer seg kanskje for en hverdag hjemme bak PC-skjermen, men med de rette vanene kan nettstudier bidra til å holde både hodet og kroppen i god form. Her viser vi deg hvordan.

Sommersemester på nett

Tenker du på videreutdanning, fordypning, ta flere studiepoeng eller forberedelser til høsten? Nettstudier i sommersemesteret er et effektivt og fleksibelt tilbud.

Helse nettstudier

Det finnes en rekke studietilbud innen helse på nett. Hos oss kan du ta både korte utdanningsløp som enkeltemner eller halvårsstudiersom nettstudier. I tillegg kan du velge årsstudium som medisin grunnfag eller en bachelor i ernæring -alle studieprogram tilbys som rene nettstudier. Les mer om studietilbud innen helse som nettstudier her:

Bachelor i psykologisk helsearbeid

Bachelorprogrammet gir deg god innføring i psykologi med særlig innsikt og forståelse for forhold som fremmer og hemmer utvikling av god psykisk helse. Graden er basert på grunnleggende psykologi og du vil lære om både grunnforskning, og mer anvendte emner som er relevante i arbeid med psykisk helse.

Årsstudium på nett

Årsstudium på nett er en fleksibel måte for deg å fordype deg i et fag, enten som etter- og videreutdanning eller av ren faglig interesse.

Videreutdanning på nett

Norsk og internasjonalt arbeidsliv er i større endringer enn de fleste av oss noen gang har opplevd. Økende krav til omstillingsevne og kontinuerlig utvikling av kompetanse medfører en ny hverdag for både arbeidstaker og arbeidsgiver.