Bachelorstudier

Turnus for kiropraktikkstudenter

Etter at du er ferdig med kiropraktikkstudiene skal du ha ett års turnustjeneste under faglig veiledning og tilsyn av autorisert kiropraktor, før du kan søke om egen autorisasjon.

Global ernæring

NB!!! Denne siden sendes videre til kurs i global-ernæring. Siden finnes for å vises i menyen på B ERN

Valgfrie emner

I løpet av bachelorgraden får du mulighet til å velge opptil 40 studiepoeng valgfrie emner. Internasjonale studier tilbyr et bredt spekter av tematikk i de valgfrie emnene – her kan du velge alt fra utenrikspolitikk og terrorisme til fordypning om Nobelprisen.

Oppbygging av bachelor i internasjonale studier

Det første studieåret inkluderer seks grunnleggende studieemner, samt muligheten til å reise på studieopphold til Tanzania. Det andre året inkluderer valgfrie emner og mulighet for internship. Det tredje året har du mulighet for å ta et semester i utlandet i tillegg til at du skal skrive den avsluttende bacheloroppgaven.

Bachelor i internasjonale studier

Bachelorgraden passer for deg med interesse for verden utenfor Norges grenser og som ønsker å lære mer om internasjonale forhold og hendelser. Internasjonale studier tilbys som årsstudium eller bachelor, stedlig i Oslo eller som nettstudium.

Hva sier studentene?

Les hva studentene som har valgt før deg mener om det å studere freds- og konfliktstudier eller internasjonale studier på Bjørknes Høyskole.

Fagstab og gjesteforelesere

Her finner du oversikt over fagstaben på internasjonale studier og freds- og konfliktstudier på Bjørknes Høyskole

Kurs i konflikthåndtering

I løpet av tredje studieår vil du få anledning til å gjennomføre kurset 'Conflict Management in Practice - Skills, Tools and Approaches'. Kurset har fokus på å utvikle dine ferdigheter innen kommunikasjon, forhandlinger og konfliktanalyse. Ved fullført kurs vil du motta et kursbevis.

Studieturer og utveksling

Bjørknes Høyskole opptatt av å tilby et bredt spekter av kompetanse og erfaring. I løpet av din studietid kan du være med på studieturer eller ta et semester i utlandet. Du vil også møte utvekslingsstudenter på Bjørknes Høyskole i løpet av bachelorgraden din.