Bachelor i psykologisk helsearbeid

Bachelorprogrammet gir deg god innføring i psykologi med særlig innsikt og forståelse for forhold som fremmer og hemmer utvikling av god psykisk helse. Graden er basert på grunnleggende psykologi og du vil lære om både grunnforskning, og mer anvendte emner som er relevante i arbeid med psykisk helse.

Psykologi

Velg mellom bachelorgrad, årsstudier og enkeltemner. Anvendt psykologi, psykologisk helsearbeid, idrettspsykologi, miljøterapi, psykisk helse i skolen/barnehagen.

Bachelor i ernæring

Lær hvordan det vi spiser påvirker kroppen, og om sammenhengen mellom mat, næringsstoffer og helse.

Turnus for kiropraktikkstudenter

Etter at du er ferdig med kiropraktikkstudiene skal du ha ett års turnustjeneste under faglig veiledning og tilsyn av autorisert kiropraktor, før du kan søke om egen autorisasjon.

Studieturer og utveksling

I løpet av studietiden på bachelor i internasjonale studier kan du delta på studieturer, og ta et semester på utveksling. Sannsynligvis kommer du også til å møte internasjonale studenter mens du er student hos oss i Oslo!

Bachelor i internasjonale studier

Bachelorgraden passer for deg med interesse for verden utenfor Norges grenser og som ønsker å lære mer om internasjonale forhold og hendelser. Internasjonale studier tilbys som årsstudium eller bachelor, stedlig i Oslo eller som nettstudium.

Medisinstudier 1+5

Bjørknes Høyskole tilbyr medisinutdanningen der det første året foregår i Oslo, etterfulgt av et sommerkurs og fem studieår i Sentral-Europa.