Australia

Curtin University

Curtin University ligger i Perth, hovedstaden i Western Australia. Curtin er kjent internasjonalt for sin satsing på forskning og innovativ læring og det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten. Perth sies å ha flere soldager i året enn noen annen australsk by!

Swinburne Unversity of Technology

Swinburne University of Technology har alltid basert seg på en sterk kombinasjon av teori og praksis siden det ble grunnlagt i 1908, og er kjent for stadig å gå nye veier innen teknologi.

Murdoch University

Murdoch University er et dynamisk og moderne universitet kjent for tett kontakt mellom forelesere og studenter. De har høy fokus på studenttilfredshet (og scorer høyt på slike rangeringer). Universitetet har vunnet priser for sitt miljøbevisste og vakre campus, med flotte og moderne bygninger. Universitetet scorer også høyt når det gjelder forskning og undervisning.

University of New South Wales

UNSW har et bredt fagtilbud både på lavere og høyere gradsstudier og er bla kjent for sine ett-årige masterprogram. De har høyere opptakskrav enn mange andre universiteter noen som skyldes at de er et av Australias mest prestisjetunge universitet.

Edith Cowan University

ECU ligger i vakre Perth på vestkysten av Australia og tilbyr de fleste fagområder på sine fem unike campus.

University of Queensland

UQ er rangert bant de 100 beste universitetene i verden, og foreleserne har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser. Universitetet har en sterk utdanningstradisjon knyttet opp mot nye fagretninger, nye satsningsområder og et spennende universitetsmiljø. Her er det høy standard på alt fra sportsanleggene til det akademiske nivået!