Hopp over Navn på seksjon

Hvem gjelder rabatten for?

• Sonans-studenter som har gått det foregående året/semesteret hos Sonans får 10% rabatt på studier hos Bjørknes Høyskole.
  • Rabatten gjelder på alle åpne studier, det vil si alle våre studier utenom fysioterapi, medisin 1+5 og masterstudier, som har litt andre opptakskrav.
  • På åpne studier kreves det kun generell studiekompetanse, det gir deg garantert plass.

Hvorfor velge Bjørknes Høyskole?

• Fleksibilitet. Du kan studere på skolen, på nett, deltid og heltid. Du bestemmer.
  • Mindre klasser sammenlignet med mange andre skoler. Det betyr et nærere studentmiljø og lett å få kontakt med forelesere.
  • Karriereutvikling i utdannelsen er et fokusområde, og vi har en egen karriereveileder som guider deg underveis.
  • Internship på alle bachelorgradene, det betyr verdifull jobberfaring, nettverk og en smak av det som venter litt lenger der fremme.