Hopp over Ingress

Laptop,mobil og ananas på et trebord

NYHET: TA ET ENKELTEMNE SOM SOMMERSEMESTER

Videreutdanning, fordypning, ta flere studiepoeng eller forberede deg til høsten? Nettstudier i sommersemesteret er effektivt og fleksibelt.

Emnene er i studieretningene: psykologi og internasjonale studier. Emnene som tilbys i sommersemesteret kan også inngå i andre grader hos oss. Dermed er det  mulig å fortsette på et årsstudium eller en bachelorgrad allerede til høsten eller senere når det passer deg.

Du kan også snakke med en studierådgiver hos oss for å kartlegge mulighetene dine.

FAKTA:

Hopp over Praktisk info

Når kan du starte?

Semesteret varer fra 20. april til 15. august, inkludert eksamen. Det betyr at du rekker å starte på et nytt studieprogram allerede fra høsten dersom du ønsker å studere videre.

I løpet av sommersemesteret rekker du å ta ett enkeltemne. Du må melde deg opp på studiene mellom 20. april og 31. mai og være logget inn på e-læringsplattformen senest 1. juni for å kunne bli student på sommersemesteret.

Er det vanskelig å komme inn?

Dersom du har studiekompetanse/vitnemål vil du få tilbud om studieplass i løpet av kort tid. Søker du med realkompetanse må du beregne litt tid for å samle all dokumentasjon som må følge søknaden din. Etter du har sendt oss en komplett søknad får du raskt svar fra oss. Les mer om realkompetanse og hvilke dokumenter du må sende med her

Husk at sommersemesteret er kortere enn et vanlig semester og dermed mer intensivt.

Hvordan fungerer det

Studiene er lagt opp som enkeltemner på nett og skjer gjennom e-læringsplattformen vår Qybele. Du får din egen nettlærer som du kan spørre om det du lurer på og som følger deg opp underveis.

Stoffet blir presentert gjennom blant annet videoforelesninger, fagartikler og podcaster flettet sammen med selvtester, refleksjonsoppgaver og tips om hvordan du best kan jobbe med fagstoffet.

Hopp over Sitat fra student

- Innholdet i Qybele (læringsplattformen) er utrolig bra, og mitt inntrykk er at det både har høy kvalitet og er veldig omfattende sammenliknet med andre skoler som tilbyr nettstudier.

- Helene Ragnhild Andersen, tidligere nettstudent på Bjørknes Høyskole

Hopp over Velg disse emnene

Disse emnene kan du ta i løpet av sommersemesteret:

(alle emnene inngår i årsenheter eller bachelorgrader slik at du eventuelt kan fortsette studiene neste semester)

Hopp over Emner