Hopp over Infotekst åpen i alle kanaler

Fire kvinner sitter i sola på en trapp og spiser is

Hvordan velge studier?

Det er mye man lurer på når man skal velge hva man skal studere og hvor man skal gjøre det. Hos oss får du god og gratis hjelp av våre dyktige og erfarne studierådgivere. De kan hjelpe deg med svar på hva du kan studere, hva du lærer i løpet av studiene og hva du kan bruke det til når du er ferdig. De vet om opptakskrav og søknadsprosessen og hjelper deg hele veien! I disse tider har vi et fullverdig rådgivningstilbud i våre digitale kanaler. Velg det som passer best for deg.

Garantert studiestart

Enten du skal bli nettstudent eller ønsker å studere på campus til høsten kan vi garantere at du kan starte opp studier som planlagt selv om verden står på hodet.  Over halvparten av våre studenter er nettstudenter til vanlig og vi har drevet med online-studier helt siden 2008. Med andre ord, de digitale ressursene du får tilgang til er svært godt utviklet uansett hvilken plattform som er din foretrukne.

Ettersom nettstudiene våre fra før er heldigitale vil du ikke merke noen merkbar forskjell på situasjonen slik den er nå og en helt vanlig studiehverdag.

Se vårt studietilbud

Slik kan du snakke med oss: