Hopp til hovedinnhold

Psykologi - en utdanning med mening

Psykologi handler om å forstå mennesker. Hvordan vi tenker, føler og reagerer. Det å ha kompetanse for å jobbe konstruktivt med mennesker vil alltid være etterspurt, og ikke minst er det givende og meningsfullt å jobbe med.  

Søk studier      

Se alle psykologistudiene

Les mer om opptakskravene på psykologistudiene.  

Ulike lengder på studiene – finn det som passer deg  

Hos oss kan du ta  enkeltemner og årsstudium, bachelorgrad i psykologi eller ta et helt femårig masterløp og få mastergrad i psykologi. Uavhengig om du ønsker å studere psykologistudier på nett eller på campus kan du finne det studiet som passer deg best.   
 
På bachelornivå
kan du velge mellom tre praksisnære grader; bachelor i anvendt psykologibachelor i psykologisk helsearbeid eller bachelor i organisasjonspsykologi.

Under bachelorgraden bestemmer du blant annet emnene i hele semester fem og fordyper deg i det du synes er spennende. Blant annet kan du få verdifull erfaring gjennom internship, eller luft under vingene ved å ta semesteret i utlandet.

Les hvilke bachelorgrad i psykologi skal jeg velge?  

På masternivå kan du velge mellom to samfunns- og tidsaktuelle fordypninger: kognisjon og teknologi eller anvendt helsepsykologi og forebygging.

To ulike retninger som begge har fokus på å skape sterke læringsmiljøer. Du lærer deg god forskermetode og blir rustet for veien videre gjennom kontakt med arbeidsliv og reelle caser. Du kan velge om du vil ta forelesningene på nett eller på campus.    
 
De ulike årsstudiene
kan spisse deg inn mot akkurat det du ønsker å jobbe med eller gi deg et godt utgangspunkt for videre studier. Du kan velge mellom; årstudium i psykologi, psykisk helse i skolen,  psykisk helse i barnehagen, idrettspsykologi eller miljøterapi.    

gruppe med unge mennesker som ler

Fruktbart læringsmiljø med fokus på trivsel  

På alle studiene våre er det fokus på å lære på en anvendelig måte. Som en sentral del av dette er de digitale læringsmidlene, og både vår læringsplattform Qybele og våre ansatte er i konstant utvikling for å kunne være blant de beste i Norge på dette området.

På psykologistudiene blir du en del av et engasjert læringsmiljø og kommer tett på foreleserne. 

Sjekk ut podcasten Psykt interessant – laget av psykologistaben   

Bestill gratis studieveiledning