Hopp over SLOGAN

Årsstudiet Psykisk helse i skolen (60 sp) kommer høsten 2018

Hopp over INFO

PSYKISK HELSE  I SKOLEN

Det er i dag et stort fokus på å fremme barn og unges psykiske helse. Man er opptatt av at forebyggende arbeid og intervensjoner skal igangsettes så tidlig som mulig, slik at man kan hindre begynnende vansker i å utvikle seg. Dermed er barnehagen og skolen unike områder for å jobbe med barns psykiske helse.

Årsenheten «psykisk helse i skolen» har som mål å øke kunnskapsnivået og ferdighetene knyttet til arbeid med barn og unges psykiske helse. Den voksnes rolle vil være i fokus. Forskningen viser at relasjonen til den voksne er avgjørende både for barnets trivsel, utvikling og læring. Den enkelte lærers relasjonskompetanse og evne til klasseledelse er dermed av stor betydning.

FAKTA:

• Årsstudium (60 sp)
  • Fulltid/deltid
  • Nettstudium med samling
  • Opptakskrav: GENS
  • Rullerende opptak
  • Godkjent av Lånekassen
  • Pris: 38 500/ per semester

Hopp over GRÅTT INFOFELT

Psykisk helse i skolen passer for deg som:

• jobber eller ønsker å jobbe med barn fra og med barneskolen og til og med videregående skole
  • ønsker å jobbe med barn i skolealder

Hva lærer du?

• forebygging av psykisk uhelse og læringsvansker
  • tidlig oppdaging av psykisk uhelse og læringsvansker
  • hvordan man kan forstå og arbeide  psykisk helse
  • I tillegg til sentral og oppdatert kunnskap, vil det gis konkrete verktøy som kan brukes i dette arbeidet.

Derfor skal du velge Bjørknes Høyskole:

• Nettstudier er fleksibelt feks. i kombinasjon med jobb
  • Du får din egen nettlærer som svarer deg innen 48 timer
  • Du møter svært dyktige og engasjerte forelesere