Norsk og internasjonalt arbeidsliv er i større endringer enn de fleste av oss noen gang har opplevd. Økende krav til omstillingsevne og kontinuerlig utvikling av kompetanse medfører økt behov for å utdanne seg underveis i arbeidslivet eller studere noe helt nytt.

Nettbasert videreutdanning gir deg oppdatert, praktisk og formell kompetanse og skal gir deg en fordel i arbeidsmarkedet, enten du ser deg rundt etter en ny arbeidsgiver, eller om du ønsker å vokse der du allerede jobber.

Utviklingen innen fagfelt som ernæring  og psykologi beveger seg raskt og oppdatert kunnskap er viktig og gir deg kompetanse som er verdifull på nær sagt alle arbeidsplasser.

Her finner du en oversikt over alle fag som passer videreutdanning – velg videreutdanning i oversikten

Hvorfor ta videreutdanning på nett?

Nettstudier gir deg muligheten til å videreutdanne deg når du har tid. Bjørknes høsykole har tilbudt nettstudier siden 2012 og har utviklet gode digitale verktøy og ressurser. Du får god faglig støtte, med egen nettlærer som gir deg individuelle tilbakemeldinger og det tilrettelegges for samarbeid mellom nettstudentene.

Se vår høyskolelektor Mette fortelle litt om nettstudier på Bjørknes Høyskole:

Nå gjør Lånekassen det enda lettere

Fra høsten 2020 tilbyr Lånekassen større fleksibilitet og bedre ordninger for voksne. Dette er gode nyheter for deg som ønsker å bygge på kompetansen. Det tidligere kravet om minst 50 prosent studiebelastning strykes, noe som innebærer at du kan få støtte selv om du skulle velge å studere 20, 30 eller 40 prosent.*

Er du permittert eller arbeidsledig?

Høsten 2020 studerer du gratis innen fire tidsaktuelle emner i ernæring.

Vurderer du videreutdanning eller etterutdanning på nett?

Søk, eller snakk med oss her. Book gjerne en rådgivningstime om du er usikker på hvilke emner som passer deg best.