Norsk og internasjonalt arbeidsliv er i større endringer enn de fleste av oss noen gang har opplevd. Økende krav til omstillingsevne og kontinuerlig utvikling av kompetanse medfører en ny hverdag for både arbeidstaker og arbeidsgiver.

Etterutdanning og videreutdanning gir deg oppdatert kunnskap på dine eksisterende, eller nye fagområder. Videreutdanning og etterutdanning gir deg som arbeidstaker en stor fordel i arbeidsmarkedet, enten du ser deg rundt etter en ny arbeidsgiver, eller om du ønsker å vokse der du allerede jobber.

Etterutdanning

Etterutdanning på nett er for deg som ønsker å vokse i fagfeltet du allerede befinner deg i. Utviklingen innen fagfelt som ernæring og psykologi går fort og oppdatert kunnskap er viktig.

Videreutdanning

Nettbasert videreutdanning gir deg praktisk og formell kompetanse innen nye fagfelt. Ønsker du økt ansvar hos nåværende arbeidsgiver, eller prøve deg på noe helt nytt? Hos Bjørknes Høyskole finner du en rekke muligheter for videreutdanning og faglig vekst. Videreutdanning innen felt som psykologi og ernæring gir deg kompetanse som er verdifull på nær sagt alle arbeidsplasser.

Her finner du en oversikt over alle fag vi tilbyr som videreutdanning

Laptop, smarttelefon og en kaffekopp på et bord med sol i bakgrunnenHvorfor ta videreutdanning og etterutdanning på nett?

De færreste av oss har mye tid til overs i en hektisk hverdag, og det å rekke forelesninger ved siden av jobben er ikke alltid mulig å få til. Nettstudier gir deg muligheten til å videreutdanne deg hjemmefra på kveldene, på vei til eller fra jobb, eller i helgene. Kort sagt, når du har tid. Hos Bjørknes Høyskole får du i tillegg god faglig støtte, også når du studerer på nett. Som nettstudent får du din egen nettlærer og individuelle tilbakemeldinger. Det tilrettelegges også for samarbeid mellom nettstudentene. Etterutdanning og videreutdanning hos Bjørknes Høyskole lar seg altså i stor grad tilpasses din hverdag.

Her kan du lese mer om fordelene ved nettstudier

Det er opp til deg!

Når du vurderer videreutdanning eller etterutdanning er det lurt å tenke godt etter hvilket utbytte du ønsker. Vil du ha noe konkret du kan bruke i arbeidslivet, eller er det mest for interessens del? Forhør deg gjerne med arbeidsgiver. Hva tenker han eller hun du vil få mest bruk for?
Til syvende og sist er det likevel opp til deg. Det er din egen fremtid og hverdag det handler om.

Nå gjør Lånekassen det lettere

Fra høsten 2020 tilbyr Lånekassen større fleksibilitet og bedre ordninger for voksne. Dette er gode nyheter for deg som ønsker å bygge på kompetansen. Det tidligere kravet om minst 50 prosent studiebelastning strykes, noe som innebærer at du kan få støtte selv om du skulle velge å studere 20, 30 eller 40 prosent.

Vurderer du videreutdanning eller etterutdanning på nett?

Om du ønsker å videreutdanne deg eller er interessert i etterutdanning, er det stor sannsynlighet for at Bjørknes Høyskoles nettstudier passer for deg.

Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!