Hopp over Overskrift og bilde

Ung kvinnelig student i jobbintervju-situasjon

Du skal bli karriereklar mens du studerer hos oss. Vi tilbyr derfor våre studenter karriereveiledning, karrierekurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss!

Ta kontakt: Start med å booke tid under, eller send en epost til karriere@bhioslo.no eller i Qybele for å planlegge veien videre.

Hopp over Navn på seksjon

Snakk med karriereveileder på campus eller på nett
Har du en konkret problemstilling du ønsker å ta opp, eller oppleves veien videre uklar? Sammen utforsker vi små og store karriererelaterte spørsmål som dukker opp underveis i studietiden din.

Tid: 45 minutter

Tilbakemelding på CV/søknad
Ta med deg stillingsutlysningen + utkast på CV og søknad. Karriereveileder gir deg tilbakemelding på stedet. Du kan også sende dokumentene på e-post eller i Qybele, så får du en videotilbakemelding.
Tid: 20 minutter

Intervjutrening
Gratulerer, du er gjennom det første nåløyet! Nå gjelder det å ha fokus, og forberede seg godt. Karriereveileder prepper deg til jobbintervjuet, veileder deg og legger til rette for at du kan øve i trygge omgivelser. Du vil få tilsendt noen få spørsmål du skal forberede før intervjutreningen.
Tid: 30 – 45 minutter

Hopp over Kontakt med arbeidslivet mens du studerer

Kontakt med arbeidslivet mens du studerer

Hopp over Kontakt med arbeidslivet mens du studerer

Kontakt med arbeidslivet

Vi jobber for å at du som student møter arbeidslivet underveis i studietiden. Du vil derfor få muligheten til å bli med på arbeidslivsrelevante prosjekter og arrangementer, som vil kunne åpne dører for din videre karriere.

Dette kan du bli med på:

Er du arbeidsgiver?

Vil du komme i kontakt med Bjørknes Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@bhioslo.no eller ring oss på 23233820 så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!

Hopp over Snap

Hør på podcasten Karriereklar med vår karriereveileder

For deg som vil studere, er student, eller som er på vei inn i arbeidslivet – og som ønsker å lære mer om hvordan du kan håndtere de store spørsmålene, valgene og utfordringene du møter i din karriere. Podcasten finnes der du laster ned podcaster. Lytt og bli Karriereklar!

Hopp over Karrieresenteret (UiO) tilbyr også:

Slik får du jobben: CV- og søknadskurs
På dette kurset tar vi opp de fleste sider ved en jobbsøkingsprosess, med spesiell vekt på hvordan man kommuniserer egen kompetanse til arbeidsgiver. Kurset er utviklet og holdes av Karrieresenteret (UiO)

Følg med i arrangementskalenderen for datoer og informasjon om påmelding på kursene!

Workshop: Dette kan du tilby arbeidsgiver
Bli bedre på å sette ord på din kompetanse og motivasjon slik at du kan selge deg inn til en fremtidig arbeidsgiver! Kompetansekartleggingen er en god forberedelse til skriving av CV/søknad og jobbintervju. Workshopen er utviklet og holdes av Karrieresenteret (UiO)

LinkedIn-kurs: 12 tips til en god profil
Kurset tar for seg hvordan du setter opp en god LinkedIn-profil og hvordan du kan bruke LinkedIn til å gjøre deg attraktiv for arbeidsgivere. Spesielt skreddersydd for deg som er interessert i å lære mer om LinkedIn som verktøy i din jobbsøkerprosess. Kurset er utviklet og holdes av karriereveiledere ved Karrieresenteret (UiO)