Hopp over info om rådgivning

Bli karriereklar

På Bjørknes Høyskole er vi opptatt av at du skal bli karriereklar mens du studerer hos oss. Vi tilbyr derfor karriereveiledning, karrierekurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss!

Karriereveiledning for alle!

All karriereveiledning tilbys både som e-veiledning og som direkte møter. Ta kontakt, så finner vi ut hva som passer deg og din situasjon best. Bestill veiledningstime her, eller send en melding til karriereveileder i Qybele.

Følg karriereklarsnapbilde av karriereklar

Gjør deg karriereklar ved å benytte deg av tilbudene ved Bjørknes Høyskole allerede fra dag én! I tillegg får du aktuelle karrereråd rett i lomma ved å følge karriereklar på snap

Hopp over Overskrift kurstilbud

Vår karriereveileder tilbyr følgende:

Hopp over karriererådgivning

Snakk med karriereveileder

Har du en konkret problemstilling du ønsker å ta opp, eller oppleves veien videre uklar? Sammen utforsker vi små og store karriererelaterte spørsmål som dukker opp underveis i studietiden din.
Tid: 45 minutter

Tilbakemelding på CV/søknad
Ta med deg stillingsutlysningen + utkast på CV og søknad. Karriereveileder gir deg tilbakemelding på stedet. Du kan også sende dokumentene på e-post eller i Qybele, så får du en videotilbakemelding.
Tid: 20 minutter

Intervjutrening
Gratulerer, du er gjennom det første nåløyet! Nå gjelder det å ha fokus, og forberede seg godt. Karriereveileder prepper deg til jobbintervjuet, veileder deg og legger til rette for at du kan øve i trygge omgivelser. Du vil få tilsendt noen få spørsmål du skal forberede før intervjutreningen.
Tid: 30 – 45 minutter

Hopp over Sio kurs

Slik for du jobben: CV- og søknadskurs
På dette kurset tar vi opp de fleste sider ved en jobbsøkingsprosess, med spesiell vekt på hvordan man kommuniserer egen kompetanse til arbeidsgiver. Kurset er utviklet og holdes av Karrieresenteret (SiO)

Følg med i arrangementskalenderen for datoer og informasjon om påmelding på kursene!

Dette kan du tilby arbeidsgiver: Workshop
Bli bedre på å sette ord på din kompetanse og motivasjon slik at du kan selge deg inn til en fremtidig arbeidsgiver! Kompetansekartleggingen er en god forberedelse til skriving av CV/søknad og jobbintervju. Workshopen er utviklet og holdes av Karrieresenteret (SiO)

LinkedIn-kurs: 12 tips til en god profil
Kurset tar for seg hvordan du setter opp en god LinkedIn-profil og hvordan du kan bruke LinkedIn til å gjøre deg attraktiv for arbeidsgivere. Spesielt skreddersydd for deg som er interessert i å lære mer om LinkedIn som verktøy i din jobbsøkerprosess. Kurset er utviklet og holdes av karriereveiledere ved Karrieresenteret (SiO)

Hopp over Arbeidslivskontakt

Kontakt med arbeidslivet

Vi jobber for å at du som student møter arbeidslivet underveis i studietiden. Du vil derfor få muligheten til å bli med på arbeidslivsrelevante prosjekter og arrangementer, som vil kunne åpne dører for din videre karriere.

Dette kan du delta på:

• Karrieredagen BHiOslo
  • Jobbsmak
  • Internshipmuligheter
  • Bedriftspresentasjoner
  • Alumninettverk
  • + mye mer!

Er du arbeidsgiver?

Vil du komme i kontakt med Bjørknes Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@bhioslo.no eller ring oss på 23233820 så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!