Hopp over Smakebit på arbeidsliv

Jobbsmak gir deg en smakebit på arbeidslivet

Meld deg på!

Hopp over student

For studenter

Gjennom jobbsmak skygger du en ansatt en helt vanlig dag på jobb. Den du følger har enten studert noe lignende det du studerer, eller jobber med noe du er nysgjerrig på. Du får innblikk i hva som kreves av kompetanse, og hvilke arbeidsoppgaver jobben innebærer. Jobbsmak gir deg forhåpentligvis både inspirasjon og informasjon om mulige karriereveier, og vil kunne hjelpe deg i dine videre karrierevalg. Tilbudet gir deg en fot innenfor arbeidslivet, og sjansen til å utvide ditt profesjonelle nettverk.

Dette kreves av deg

• Du må kontakte bedriften du blir matchet med for å avtale oppmøtested, dag og tidspunkt
  • Du må møte opp til avtalt tid og være nysgjerrig i møte med personen du skal følge
  • Du må produsere et blogginnlegg, et intervju med arbeidsgiver,  SoMe-innhold eller lignende i forbindelse med smaksprøven

Hvordan delta
Alle som studerer ved Bjørknes Høyskole kan søke om deltakelse. Vi plukker ut 10 kandidater, som etter frist for påmelding blir matchet med arbeidssted. Etter matchingen sender vi deg den praktiske informasjon du trenger.

Søk om å delta!
Frist for å søke for vårsemesteret 2020 er 15. januar

Hvis du lurer på noe kan du sende e-post til prosjektleder Maria Gulseth Roaas: karriere@bhioslo.no

Søk om å delta på jobbsmak

Ung gutt på arbeidsplass med kollegaer sitter rundt et bord

Hopp over lavterskeltilbud

Et lavterskeltilbud for både studenter og bedrifter

Hopp over bedrift

For bedrifter og alumni

Vi ønsker å legge til rette for kontakt mellom våre studenter og arbeidslivet. Ulike virksomheter og våre tidligere studenter er viktige samarbeidspartnere i dette arbeidet. Vil du bli med på laget?

Gjennom konseptet jobbsmak får du anledning til å markedsføre din bedrift overfor fremtidige arbeidstakere, og gi studenten anledning til å bli kjent med din virksomhet og arbeidshverdag. Jobbsmak innebærer at en arbeidstaker lar en student bli med en helt vanlig dag på jobb. Den ansatte skal gi studenten et innblikk i hvordan en arbeidsdag ser ut, samt hvilke oppgaver og ansvarsområder jobben innebærer.
Registrer deg her!

Hva kreves av deg?

Jobbsmak innebærer at en student med relevant utdanningsbakgrunn eller karriereplan følger deg en dag på jobb. Jobbsmak gjennomføres vårsemesteret, en dag som passer for begge parter.

• Du må ta imot studenten på en arbeidsdag hvor du har mulighet til å gjøre litt ulike arbeidsoppgaver slik at studenten kan skygge deg gjennom et bredt spekter av oppgaver
  • Vi setter pris på at du er åpen, svarer på spørsmål og behandler han/henne som en vanlig gjest på arbeidsplassen
  • Du må sette av én dag, og utover det trenger du ikke planlegge noe særlig mer enn det en normal arbeidsdag krever.
Meld interesse for å ta i mot en student

En kvinnelig student ser på pc sammen med n kvinnelig kollega

Hopp over Sammen bygger vi bro

Gjennom jobbsmak bygger vi bro mellom kommende arbeidstakere og arbeidslivet!