Hopp over SLOGAN

Nettstudium heltid/deltid

Under planlegging. Forventet oppstart august 2019

Hopp over Info

Unge jenter i gule fotbakkdrakter smiler sammen med sin kvinnelige trener

IDRETTSPSYKOLOGI

Mange barn, unge og voksne er opptatt av idrett, og vi vet at fysisk aktivitet er positivt både for ens fysiske og psykiske helse. I dag er de fleste enige om at i tillegg til ferdighetene innen idretten man holder på med, påvirker også mentale prosesser ens prestasjoner på idrettsbanen. Idrettspsykologi handler altså på den ene siden om hvordan psykologiske prosesser påvirker våre idrettslige prestasjoner, på den andre siden om hvordan idrett påvirker vår psykiske helse. .

I tillegg til en grunnleggende innføring idrettspsykologi vil man også få en innføring i grunnleggende kommunikasjonsferdigheter, som er viktig for å tilrettelegge for endring gjennom samtale. Videre vil man lære om hvordan disse ferdighetene kan brukes i en mer idrettspsykologisk kontekst og i mental trening, og få verktøy som en kan ta med seg i arbeidet med idrettsutøvere på alle nivåer.

FAKTA:

• Årsstudium (60 sp)
  • Fulltid/deltid
  • Nettstudium
  • Opptakskrav: GENS
  • Oppstart: sansynligvis høsten 2019
  • Pris: 38 500/ per semester
Hopp over Fakta grått felt

Idrettspsykologi passer for deg som:

• Er trenger for barn, ungdom eller voksne
  • Er opptatt av idrett og trening
  • Er idrettsutøver