Her finner du pris og hva som er inkludert i prisen for global ernæring

Pris for emnet inkludert opphold

Emnet i global ernæring koster kr 30.500 og inkluderer undervisning, feltarbeid, kost og losji i 4 uker i Tanzania. Studenter som er i gang med bachelorgraden sin, og allerede betaler skolepenger til Bjørknes Høyskole, betaler  i stedet et tillegg til vanlige skolepenger på 15 000 kr. Studenter som tidligere har oppnådd en bachelorgrad i ernæring ved Bjørknes Høyskole betaler 23.100,- (Prisene er fra 2017, endringer kan forekomme).

Hva er inkludert i prisen?

• Losji i dobbeltrom med to enkeltsenger. (enkeltrom kan arrangeres mot tillegg i prisen. Internett dekkes selv.)
  • Kost: frokost, lunsj og middag. (Drikke dekkes selv)
  • All undervisning og feltarbeid
  • Utflukt med båt til «the Sandbank», en «øde øy» i det Indiske havet

Lånekassen

Det er mulig å søke om reisestipend i Lånekassen. Bjørknes Høyskole kan ikke garantere for utfallet av søknaden, selv om tidligere studenter har fått dette dekket. Det er dessverre ingen garantier for at Lånekassen vil gi et slikt reisestipend til nye søkere.