Som en del av bachelorgraden i ernæring vil du få møte klienter som ønsker dine råd!

Kostveiledning

Tredjeårs-studentene på bachelor i ernæring tilbyr gratis kostveiledning. Du vil gi veiledning og kostråd i forbindelse med en rekke utfordringer som mange er opptatt av:

• forebygging av livsstilssykdommer
  • vektreduksjon
  • vektoppgang
  • trening
  • matintoleranser
  • optimering av kosthold
  • graviditet

På bloggen vår kan du lese 10 gode grunner til hvorfor du bør komme på studentklinikk

Tanitavekt

Vi har en av markedets beste Tanita-vekter, en vekt der man kan få gjort en kroppsanalyse via bioimpedans-måling. Gjennom en kroppsanalyse kan du blant annet få målt fettprosent og andel muskelmasse.
Studentklinikken er her på Bjørknes Høyskole og en erfaren, klinisk ernæringsfysiolog vil være til stede på alle konsultasjoner.

Er du interessert i å komme på kostveiledning?

Oversikt over tilgjengelige timer finner du her

I venstre meny velger du behandling (kostveiledning eller oppfølging dersom du har vært hos oss tidligere). Velg så det første alternativet under «visning av resultat». Da får du opp ledige timer i kalenderen. Har du spørsmål kan du kontakte studentklinikken på tlf 40446825 eller kostveiledning@bjorkneshoyskole.no

Velkommen til kostveiledning på Bjørknes Høyskoles studentklinikk!