Som en del av bachelorgraden i ernæring vil du få møte klienter som ønsker dine råd!

Kostveiledning

Studentklinikken er en del av emnet forebyggende ernæring og helsearbeid i praksis. Som tredjeårs-student vil du gi gratis veiledning og kostråd i forbindelse med en rekke utfordringer som mange er opptatt av:

• forebygging av livsstilssykdommer
  • vektreduksjon
  • vektoppgang
  • trening
  • matintoleranser
  • optimering av kosthold
  • graviditet

Videokonsultasjon

I dag blir kostveiledningene gjennomført som videokonsultasjoner på nett. Flere aktører som tilbyr kostveiledning har begynt å ta i bruk denne formen for konsultasjon, og det vil derfor være veldig god erfaring å ha med seg. Fordelen med videokonsultasjon er at klienten og kostveilederen kan sitte hvor som helst i landet! Det vil være en klinisk ernæringsfysiolog tilstede på alle konsultasjonene.

På bloggen vår kan du lese 10 gode grunner til hvorfor du bør komme på studentklinikk

Er du interessert i å få kostveiledning?

Oversikt over tilgjengelige timer finner du her

Omtrent midt i semesteret vil du kunne se ledige timer i kalenderen. Har du spørsmål kan du kontakte studentklinikken på kostveiledning@bhioslo.no

Velkommen til kostveiledning på Bjørknes Høyskoles studentklinikk!