Hopp over Navn på seksjon

Blid ung mann former hendene til hjertet og representerer solidaritet

Vi er opptatt av at våre studenter skal engasjere seg også utenfor forelesningssalen. Gjennom #BHsolidaritet kan du både engasjere deg  og  gjøre en forskjell!

Veldedighetskomiteen

Vil du være med å arrangere den årlige Veldedighetsgallaen? Den aller første veldedighetskomiteen ble etablert våren 2011 av studenter på fred- og konfliktstudier. Det er veldedighetskomiteens oppgave å promotere og holde selve arrangemenget, men også selge billetter, booke artister, leie egnet lokale og ha kontakt med Flyktninghjelpen underveis i planleggingen.

Komiteen består av  6-8 personer. Som regel velges det en leder for komiteen, i tillegg til ansvarlige for økonomi, booking, markedsføring, kommunikasjon sponsor- og fundraising, logistikk og gjennomføring av arrangement.

Veldedighetsgalla 2019 ble avholdt på Vulkan Arena