ECU ligger i vakre Perth på vestkysten av Australia og tilbyr de fleste fagområder på sine fem unike campus.

Edith Cowan University, Perth

Antall studenter: 21.000

Fakulteter: Business, Computing, Health, Science, Education, Social Science, Communications & Creative Industries
Cricos code: 00279B

Edith Cowan University (ECU) er et stort universitet og tilbyr de aller fleste fag. Fordi universitetet er delt opp i fem unike campus er studentmiljøet likevel både intimt, oversiktlig og vennlig. ECU tilbyr en kombinasjon av akademiskrettede fag og mer yrkesrettede fag. ECU har utviklet et nært samarbeid med næringslivet, og studenter kan ta en del av utdanningen som praksis. Det prestisjetunge Western Australian Academy of Performing Arts hører til på ECU.

Perth

Perth er en moderne, multikulturell og pulserende by, der prisnivået fortsatt er forholdsvist lavt sammenlignet med Melbourne, Sydney og Brisbane. Perths historiske søsterby, Fremantle, tilsvarer en mye større og flottere Grünerløkka og byr på hyggelige kafeer og markeder. Det er ikke langt fra Perth  til Singapore og Bali.

Ønsker du mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med oss her.