I løpet av bachelorgraden kan du ta et semester på utveksling ved en annen utdanningsinstitusjon enn Bjørknes Høyskole. Finn frem selv, eller velg mellom våre samarbeidsuniversiteter.

Et semester i utlandet

Femte semester i bachelorprogrammene Anvendt psykologi, Internasjonale studier og Freds- og konfliktstudier er det lagt opp til 30 studiepoeng valgfrie emner. Det gjør det lettere for deg som ønsker å ta et semester ved en annen utdanningsinstitusjon enn Bjørknes Høyskole.

Vi har samarbeid med en rekke universiteter, hvor vi kan hjelpe deg med søknadsprosessen, og dele den informasjonen vi har om stedet og utdannelsen.
Du står også fritt til å velge et helt annet sted, men da må du ordne det i større grad selv. Så har du en drøm om et semester  California, Hong Kong, Rio eller New York, er det også muligheter for det!

Les gjerne mer på våre sider for studier i utlandet.

Universiteter vi samarbeider med:

Australia

University of New South Wales, Sydney
University of Queensland, Brisbane
Edith Cowan University, Perth
Curtin University, Perth
Swinburne University of Technology, Melbourne
University of Wollongong, Wollongong
Murdoch University, Perth

• University of Denver, Colorado
Pacific Lutheran University, Tacoma

Sør-Afrika

Stellenborsch University

Ta kontakt om du har spørsmål om noen av våre bachelorstudier!

Søk nå

Har du tenkt over:

• -Hva er normale reaksjoner på unormale hendelser?
  • -Hvordan velge den riktige kandidaten til ulike stillinger?
  • -Hvordan kan kunnskap om hvordan mennesker fungerer fremme menneskerettigheter?
  • -Hvordan kan man arbeide med barn og unge med atferdsproblemer? Hva er egentlig psykiske lidelser?