Hopp over overskrift slogan

Hopp over Om alumni

Dette betyr alumninettverket for deg:

• Du blir invitert til faglige arrangementer i regi av BHiOslo
  • Du kan delta og arrangere faglige og sosiale alumni-treff
  • Du opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider ditt kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere
  • Du får tilgang på karriereveiledning og karrierearrangementer i inntil et år etter fullført utdanning
  • Du får hele 40% rabatt på alle enkeltemner og årsstudier hvis du vil studere mer hos oss
  • Du får tilsendt BHiOslo Alumni sitt nyhetsbrev
  • Du kan sitte i ulike råd ved høyskolen, og bidra til arbeidslivskontakten og relevansen i utdanningene

Bli med i BHiOslo Alumni

BHiOslo Alumni er et nettverk for deg som har fullført og bestått en bachelor hos oss. Alumni betyr «tidligere student». Som alumni inviteres du til sosiale og faglige arrangementer, og du får muligheten til å opprettholde og utvide ditt nettverk. La oss holde kontakten – bli med i BHiOslo Alumni!

Har du spørsmål eller ideer til BHiOslo Alumni?Ta kontakt med oss på hei@bhioslo.no eller 23233820. Vi håper å høre fra deg!

Hopp over Alumnifilm bli med

Hør karriereveileder Maria fortelle hva alumninettverket betyr og hvorfor du bør melde deg inn:

Hopp over skjemapåmelding

Her melder du deg inn i alumni-nettverket:

• Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

alumni representert med en grduationhatt

Hopp over Som alumni kan du (overskrift)

Som alumni kan du være med på:

Hopp over klassefest

studenter på fest i solen

Klassefest

Å arrangere gjenforening med klassen, er en perfekt anledning til å ta opp kontakten med venner fra studietiden. Om klassen din ønsker å møtes igjen kan vi hjelpe til med blant annet utsendelse av invitasjoner, finne faglige bidrag til arrangementet og tilrettelegge for lån av lokaler på høyskolen.

Har du lyst til å organisere en gjenforening? Kontakt oss for mer informasjon!

Hopp over Nettverksgrupper

Nettverksgrupper

Bli med i en faglig nettverksgruppe og hold deg faglig oppdatert også etter endt utdanning. Gjennom nettverksgruppene får du anledning til å møte andre med samme faginteresser som deg, dele kunnskap og utvide ditt profesjonelle nettverk. Nettverksgruppene arrangerer flere årlige nettverkstreff innen følgende fagområder: samfunnsvitenskap, psykologi og ernæring. Følg med på arrangementskalenderen, eller meld deg på alumninyhetsbrevet for å få med deg hva som skjer.

Ønsker du å bidra inn i en nettverksgruppe som frivillig alumni? Kontakt oss for mer informasjon!

oversiktsbilde av 5 studenter som jobber med oppgave v et bord

Hopp over Bedrift

Kvinnelig student med briller og hvit skjorte i korridoren på høyskolen

Bedriftssamarbeid

Ønsker du å rekruttere fra Bjørknes Høyskole, holde bedriftspresentasjon eller delta på karrieredager? Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere, og ønsker særlig å knytte oss til arbeidsgivere der våre tidligere studenter i dag gjør suksess. Bjørknes Høyskole er opptatt av arbeidslivrelevansen i utdanningen, og vil legge til rette for møtepunkter mellom virksomheter i arbeidslivet og våre studenter. Om det er aktuelt for deg og din virksomhet å samarbeide om internship, jobbskygging, studentoppgaver eller noe helt annet; ta kontakt!