ung kvinnelig student

Bli karriereklar mens du studerer

Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss! Vi tilbyr karriereveiledning, kurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Og når du er ferdig så kan du opprettholde kontakten gjennom alumninettverket.

Book en time med karriereveileder og sparr om videre studie- og jobbmuligheter som for eksempel:

Få tilbakemelding på CV/søknad:  Ta med eller send stillingsutlysningen, utkast på CV og søknad og få tilbakemelding.

Få intervjutrening: Karriereveileder prepper deg til intervjuet, veileder deg og legger til rette for at du kan øve i trygge omgivelser. Du vil få tilsendt noen få spørsmål du skal forberede før intervjutreningen.

Få veiledning rundt videre master- og jobbmuligheter: Kanskje ønsker du å studere mer, men er usikker på studiemulighetene du har på masternivå. Eller du lurer på hvordan jobbsøkerprosessen fungerer, og hvor du finner jobbene som er aktuelle for deg.

Få generell karriereveiledning: Har du en konkret problemstilling du ønsker å ta opp, eller oppleves veien videre uklar?

Er du arbeidsgiver?
Vil du komme i kontakt med Bjørknes Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@bhioslo.no eller ring oss på 23233820 så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!

Sjekk ut alle karriereaktiviteten hos oss:

Karriereuka på Bjørknes Høyskole arrangeres i uke 10. Vi kommer tilbake med mer informasjon nærmere. Hold av uka så lenge.

Bedriftsdagen arrangeres i februar hvert år. Da inviterer arbeidslivsutvalget en rekke spennende bedrifter som er interessert i å snakke med nettopp deg. Bedriftsdagen arrangeres i uke 10. Mer informasjon vil komme nærmere.

Arbeidslivsutvalget ved Bjørknes Høyskole jobber for å skape kontakt mellom studenter og arbeidslivet. Utvalget har ansvaret for å arrangere bedriftsdagen under Karriereuka BHiOslo. På bedriftsdagen kommer relevante arbeidsgivere fra et bredt spekter av virksomheter til høyskolen. Bedriftsdagen er av og for studenter – og er det største arbeidslivsarrangementet ved høyskolen.

Gjennom jobbsmak skygger du en ansatt på en helt vanlig dag på jobben. Den du følger har enten studert noe lignende det du studerer, eller jobber med noe du er nysgjerrig på. Du får innblikk i hva som kreves av kompetanse og hvilke arbeidsoppgaver jobben innebærer. Jobbsmak gir deg forhåpentligvis både inspirasjon og informasjon om mulige karriereveier, og vil kunne hjelpe deg i dine videre karrierevalg. Tilbudet gir deg en fot innenfor arbeidslivet, og sjansen til å utvide ditt profesjonelle nettverk.

På grunn av korona er dette utsatt til tidligst høsten 2021.

Du kan ta internship på ernæring, internship på statsvitenskap og internasjonale relasjoner, eller internship på psykologistudiene. Da får du en praksisplass hos en bedrift som er relevant for det du studerer og ønsker å jobbe med. Du kan få nyttige kontakter og erfaring som gjør deg mer attraktiv og rustet for arbeidslivet.

Med alumninettverket opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider ditt kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere