Uavhengig av hva du studerer, om du går første, andre eller siste året, vil du gjennom dette arrangementet bli klar over hvordan du kan formidle det du kan på en slik måte at arbeidsgivere skjønner det – og ønsker å ansette deg. Kom på Loftet 21. mars og gjør deg karriereklar!

Karriere-event BHiOslo torsdag 21.mars kl. 11.45 – 15.00.

På karrieredagen får du CV- og søknadskurs som tar opp de fleste sider ved en jobbsøkingsprosess. Prinsippene bak en god CV og søknad er viktig å ha med seg, enten du skal planlegge din karriere, søke på deltidsjobb, internship, drømmejobben – eller må legge ved CV og søknadsbrev i andre sammenhenger. Du får speed-veiledning med karriererådgiver samt mulighet for å ta profesjonelt portrettbilde til din CV og LinkedIn-profil, helt gratis!

Program for dagen:

11.45-12.15: Gratis lunsj og kaffe for påmeldte
12.15-13.45:  CV- og søknadskurs: Slik får du jobben
13.45-15.00: Fotografering til CV/LinkedIn – speedveiledning med karriererådgiver – ANSA informerer om master i utlandet

Velkommen til karrieredagen torsdag 21.mars. Det er begrenset antall plasser, så meld deg på allerede nå for å sikre deg plass!

snapbilde av karriereklarSeminaret er dessverre fullt…

Følg med, det kommer lignende arrangementer!

Ps) Er du FK/INT-student kan du komme på karrieredag 20. mars. Psykologistudenter har sitt eget karriereseminar på fredag 22. mars. Ernæringsstudentene har allerede hatt et veien-videre-seminar som du kan se her.

Følg #karriereklar på snap så får du karriereinspirasjon rett i lomma!