Jeg valgte Bjørknes Høyskole fordi medisin grunnfag var en ideell studieretning for meg for å studere videre på kiropraktorstudiet. Bjørknes Høyskole har imponert meg med fine fasiliteter, god oppfølging og hyggelige og imøtekommende ansatte. Medisin grunnfag er veldig interessant for alle som har ambisjoner innenfor retningen helse. Medisin grunnfag gir deg et innblikk i kroppens utallige funksjoner fra topp til tå og til slutt vil man innse hvor detaljert menneskekroppen er. Når du kombinerer dette med engasjerte og kompetente forelesere, gjør dette studiehverdagen både kunnskapsrik og morsom. Bjørknes Høyskole har også engasjerte og flinke studenter i studentrådet og sosialkomiteen som jobber på spreng for å forbedre studiehverdagen til studentene, og for å planlegge alt fra fester og fotballturnering til kaffepauser og foredrag fra fagfolk innen mange forskjellige områder.