Gjennom mine nesten tre år på ernæringstudiet har jeg lært så mye! Vi startet første året med å se på det basale med kroppen, andre året lærte vi alt det grunnleggende angående kroppens metabolisme og funksjoner, og her sitter jeg i siste året og skal vise gjennom praksis alt hva jeg kan. Det har vært, og det er fortsatt en spennende reise! Jeg blir bare mer og mer nysgjerrig på hvordan forskjellige kostfaktorer fungerer fra individ til individ. På Bjørknes Høyskole har vi veldig engasjerte forelesere og en studieadministrasjon som gjør det ytterste for at vi skal ha en sosial og god studiehverdag.I tillegg er det en haug av virkelig flotte studenter her på høyskolen, som gjør studiehverdagen enda bedre. For min del var det aldri spørsmål om hvilken skole jeg skulle velge da jeg hadde funnet min studieretning, Bjørknes Høyskole var helt klart mitt førstevalg! Ville valgt akkurat det samme om jeg skulle starte å studere i dag. Om du vurderer å ta en bachelor i ernærings ville jeg absolutt anbefalt å studere på Bjørknes Høyskole.