Som del av de nasjonale forskningsdagene inviterte Bjørknes Høyskole til en kveld på Kulturhuset der tre generasjoner og èn psykolog snakker om oppvekst og fiendebilder. Psykolog Jan Mossige innleder og Hilde Restad leder debatt med Kjell Magne Bondevik, Mah-Rukh Al og student Dorsa Javeid. Hilde Restad og makker Emily Charnock fra Ceasfire spiller også inn live podcast om amerikansk politikk og får besøk av amerikanske universitetsstudenter. Gikk du glipp av eventet kan du se og høre her!

Oppvekst og fiendebilder

På hvilke måter preger viktige hendelser generasjoners oppvekst og hvordan opprettes fiendebilder? Hvis du synes en russisk aksent høres mistenksomt ut kan det hende det er fordi du vokste opp under den kalde krigen. Psykolog Jan Mossige innleder paneldebatt med Hilde Restad, Kjell Magne Bondevik (tidligere statsminister, nå leder for Oslo-senteret), Mah-Rukh Ali (tidligere TV2-nyhetsanker, nå sjef for kommunikasjon og samfunn i CARE Norge), og vår egen høyskolestudent Dorsa Javeid. Bli med på en samtale med tre generasjoner og èn psykolog:

Hvordan påvirker USAs millennial generasjon amerikansk politikk og valg?

Eller er vi allerede i over i generasjon Z?
Ceasefire podcast-vertene Hilde Restad  og Emily diskuterer. Med seg på laget har de denne gang med seg universitetsstudenter fra USA som skal dele av egen erfaring.