Hvorfor ikke studere psykologi? Psykologi gir deg så mye praktisk kunnskap du kan videreføre til hva enn man gjør. Dersom man skal jobbe med mennesker, ser jeg det nesten som obligatorisk å sitte på litt psykologikunnskap. På langsikt, så ser jeg for meg å kombinere psykologi i en spesifikk retning. Foreløpig så sjonglerer jeg mellom organisasjonspsykologi eller politikk. Heldigvis har jeg fortsatt litt tid til å lære meg sjongleringen. Å lese har aldri vært så morsomt noensinne som det er nå. Kremen på kaka for psykologi på Bjørknes Høyskole er forelesernes unike evne til å anvende faget på en appelerende måte. Dette gjør at selv de som er usikre på faget på forhånd, lander på at dette er sååå KULT! Jeg ville absolutt anbefalt psykologi på Bjørknes til andre, på samme måte som jeg ble anbefalt å gå her. Det er gode muligheter for å kjenne på faget, fortsette med faget samtidig som skolen tilbyr god tilrettelegning for videre muligheter. Heia BH!