Jeg er utrolig fornøyd med at jeg valgte å studere fysioterapi på Bjørknes Høyskole. Det er relativt få studenter i klassen, så alle kjenner alle. Det blir også et utrolig bra klassemiljø pga dette. På begynnelsen av året fikk vi høre at det pleier å være best miljø i fysio-klassen, og nå forstår vi hvorfor og kan si oss enige i det. I tillegg har vi utrolig flinke lærere som vil at vi skal lykkes og bli mer enn en vanlig ”A4” - fysioterapeut. Det er også en stor fordel at vi skal dra til Nederland andre og tredje året, i og med at Nederland er kjent for sin fysioterapiutdanning.

Jeg valgte å studere fysioterapi pga jeg gjerne vil hjelpe folk slik som jeg har fått hjelp selv. Jeg har vært en del skadet pga fotballen, og det har ført til mange timer hos fysioterapeut. I tillegg ville jeg gjerne jobbe med mennesker og lære hvordan kroppen fungerer. Dette er et utrolig interessant studie og tiden her på Bjørknes Høyskole og i Nederland kommer til å bli både lærerik og en opplevelse for livet! Nino Sahinagic, bachelor fysioterapi 2014