Jeg valgte studiet mitt fordi det virket som en perfekt match for mine interesser. Kombinasjonen av spennende fagstoff og studietur til Tanzania gjorde at jeg ikke var i tvil om at dette var riktig for meg. Jeg startet på årstudium, men etter noen måneder her har jeg blitt mer sikker på at jeg vil utvide studieløpet til bachelor. Dette er fordi jeg ser at dette studiet kan tilby meg mer kunnskap som er relevant for meg videre. Akkurat nå er «drømmen» en master i terrorisme!

Jeg trives veldig godt her på Bjørknes Høyskole! Det at klassene ikke er så store gjør at man kan bli kjent med alle. Jeg opplever at ingen virker ensomme og vi har en veldig god stemning i klassen.

Det jeg kunne ønske jeg visste før jeg startet her er hvor mange muligheter dette studiet tilbyr! Mitt tips vil være å møte opp på åpen dag og snakke med tidligere studenter!

Hva er ditt beste tips gjennom studietiden?
Les jevnt og trutt, da er det mye lettere å følge med underforelesningen. Vær sosial og møt opp på de sosiale arrangementene utover skoletiden.