"Å jobbe i en organisasjon som Flyktninghjelpen er veldig spennende. Det er alltid mange nye utfordringer og ingen dag på jobben er lik. Det er høyt tempo og man må stå på for å henge med. Etter tre år på skolebenken og ferdig levert bacheloroppgave føler man seg litt ustø og helt alene i den store «jobbverden», men man føler seg samtidig trygg på at den kompetansen en har tilegnet seg gjennom tre årene på freds – og konfliktstudier har lagt et godt grunnlag. I mitt tilfelle følger jeg absolutt det. Det å ha erfaring fra verden gjennom studieturer og utveksling gjør at man får en enorm tyngde som etter min mening, ingen kan være foruten. Jeg vet at freds- og konfliktstudiene har gitt meg et godt grunnlag til å forstå verden på en nyansert og kritisk måte. Jeg føler meg langt i fra ulært, og fortsatt ganske liten i den store organisasjonsverden, men jeg vet at jeg sitter på mye god kunnskap og har en solid og pålitelig utdanningsinstitusjon bak meg. Jeg kan på det varmeste anbefale freds – og konfliktstudier på Bjørknes Høyskole" . Malene Celius Enoksen, bachelor freds- og konfliktstudier 2011