Vil du lære mer om hvordan du skal bygge en god profil på LinkedIn og gjøre deg synlig for fremtidige arbeidsgivere? Dette kurset er gratis for studenter på Bjørknes Høyskole. Det er begrenset med plasser så meld deg på nå!

Dette lærer du om på LinkedIn-kurset

Kurset tar for seg hvordan du setter opp en god LinkedIn-profil og hvordan du kan bruke LinkedIn til å gjøre deg attraktiv for arbeidsgivere.

• Hvorfor er det nyttig å være på LinkedIn?
  • 12 tips til hvordan du lager en god og utfyllende profil
  • Hvordan bruke LinkedIn til personlig merkevarebygging og nettverksbygging/relasjonsbygging?
  • Smarte praktiske tips og triks

Praktisk info

Det er en fordel om du har opprettet en profil på LinkedIn før kurset, men den trenger ikke være ferdig gjennomarbeidet. Ta med egen PC/nettbrett på kurset.
Kurset er gratis og åpent for alle påmeldte studenter og tidligere studenter ved Bjørknes Høyskole. Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med din påmelding. Påmeldingen er bindende.

Kursholder: Espen Kallevik fra Karrieresenteret (SiO).
Tid og sted:

• 14. mai, kl 13.00 – 15.00 på Loftet
  • 23. mai kl 13.00 – 15.00 Webinar

Har du ikke anledning til å delta på noen av disse tidspunktene kan du likevel melde deg på webinar. Da vil du få tilsendt webinaret på mail når kurset er ferdig.

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med karriererådgiver maria@bhioslo.no

Meld deg på:

(merk ulike datoer)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.