Lene har sin bachelorgrad i freds- og konfliktstudier fra Bjørknes Høyskole, så hun vet alt om hvordan det er å være student hos oss. Hun har også en mastergrad i Society, Science and Technology in Europe fra Universitetet i Oslo. På Bjørknes Høyskole jobber Lene med koordinering av nettstudier og faglig-administrative oppgaver.

Bakgrunn

• Master i Society, Science and Technology in Europe (ESST) ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Strasbourg.
  • Bachelor i freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole

Arbeidsområder

Koordinering av nettstudier, sensur og faglig-administrative oppgaver.

Faglige interesseområder

Lene er styremedlem i Norges Fredslag og leder en temagruppe om automatisering av krig i samme organisasjon. Lene har fulgt staters arbeid med Lethal Autonomous Weapons Systems under FNs Våpenkonvensjon siden 2014, og er norsk mediekontakt for den internasjonale Campaign to Stop Killer Robots. Lene sitter også i styringskomiteen til det norske forskeroppropet Lytt-til-oss.