Du kan følge @bjorkneshoyskole på snap, instagram, ulike facebookgrupper og -sider og ikke minst BH-bloggen. Følg #BHiOslo og #bjørkneshøyskole.

BH-bloggen

Følg BH-bloggen for spennende innlegg om temaer som berører våre fagområder. Direktelenkene til de fire bloggkategoriene finner du her:

Blogg om studentliv
Blogg om internasjonale studier
Blogg om helsefag
Blogg om psykologi

 

snapbilde av karriereklarSnap

Norges første karriereveileder på snap hører til på Bjørknes Høyskole! Følg Maria og få karriereråd rett i lomma  gjennom #karriereklar. Studentambassadør Thomas snapper  også om hvordan det er å være student hos oss: #mittstudentliv.

 

Instagram

Følg oss på instagram: @bhioslo Finn bilder og tagg bildene dine med #bhioslo og #bjørkneshøyskole.  Under #bhfadder får du bilder fra fadderarrangement rundt studiestart

 

Facebook

Følg @bhioslo på facebook
Bli kjent med studentambassadørene eller bli med i studentgruppa studenter på BHiOslo Her er det også et eget sted for kjøp og salg av brukte bøker. Du får invitasjon til en egen klassegruppe nærmere studiestart.

Både tidligere og nåværende studenter følger de ulike fagsidene som du finner lenke til under. Her finner du relevante lenker og poster som bare gjelder ditt fagområde:

Fagsider på facebook:
Bjørknes Høyskole (hovedsiden)
Ernæring

Medisin Grunnfag
Psykologi
Freds- og konfliktstudier
Fysioterapi