Visste du at Bjørknes Høyskole gir deg karriereinspirasjon rett i lomma? Vår egen karriererveileder Maria er på snap og hjelper deg til å bli karriereklar underveis i studietiden. Følg henne på #karriereklar

På Bjørknes Høyskole er vi opptatt av at du skal bli karriereklar mens du studerer hos oss. Vi tilbyr derfor våre studenter jobbsøkerkurs, LinkedIn-kurs, intervjutrening, karrieredager og arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Hos vår egen karriererådgiver kan du få karriereveiledning, og ved å følge karriereklar på snapchat får du karriereråd rett i lomma. Din karriere er godt i gang når du starter din utdanning. Gjør deg karriereklar ved å benytte deg av tilbudene ved BHiOslo allerede fra dag én!

snapbilde av karriereklar